Heikottaa,
pienet peikot tanssivat vatsani pohjalla,
irvistelevät ja taputtavat käsiä.
Kuumottaa,
pienet peikot polttelevat voiton nuotiota lantion laineissa,
hönkäilevät ja heittävät lisää risuja.
Jomottaa,
pienet peikot rummuttavat kumisevaa iso tomia,
hekottelevat ja hyppivät samaan tahtiin.
Peikot hoi, menkää jo pois.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi