Kyynel, iso ja suolainen,
laskeutuu nenänvartta pitkin,
tippuu hetken matkan
ja tarrautuu ylähuulen poimuun.
Nielaisen
ja huitaisen kyyneleen pois.
Hän ei tahtoisi olla niin epätoivottu,
hän tuli puhdistamaan,
pyyhkimään surun pois.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi