Hän kuulee taatusti.
Hän katselee varmasti
ja heiluttelee varpaitaan pilvenreunalla.
Ehkä hän on nyt onnellinen.
Ehkä hänen ei ollut tarkoituskaan
jäädä tänne pysyvästi.
Hän oli vain läpikulkumatkalla.
Ehkä hän täytti tehtävänsä nopeammin kuin muut.
Hän opetti rakastamaan,
antamaan ja välittämään.
Se oli hänen lahjansa
ja sitten hän lähti.
Ehkä hänen ei vain tarvinnut viipyä pitempään
vaan hän oli vapaa jatkamaan matkaansa.
Hän jätti paikan sydämeemme
ja sen saamme pitää
ikuisesti.
-Mahdottomasti kaivaten....
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi