Tuuli kurkottaa ovenraosta sisään,
ujeltaa nurkasta toiseen.
Sormenpäitä palelee.
Tuuli kuiskaa kuulumiset
kilometrien takaa,
hymyilee ja
poistuu kattoparrun välistä.
Hymyilen ja sanon kiitos.
Rakastan sinua myös.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin! Muuta ei välillä tarvita!