ironiaa ja viiniä, kolmetoista tyhjää lasia
ja loputon yö, loputtomat tupakat
kynttilänvalossa kuiskitut unelmat
ja ihme
n e l j ä kirjainta kertoi sinusta
enemmän kuin tarpeeksi
loput minä halusin unohtaa
ja olla sinulle jotain erilaista
jotain mieleenpainuvaa
sellaista että sydän hypähtää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit