mä ehkä odotin susta enemmän kuin annoit
mutta annoitpa kuitenkin
ja vielä soititkin sen jälkeen
enkä ole aikoihin istunut tällä ikkunalaudalla
koska ei ole ollut tarvetta ja tiedät kyllä kysymättäkin
mitä sillä tapahtuu
ja mistä se johtuu
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi