Hollywoodin hotellihuoneessa näin unia sinusta
vaikka vasta Bangkokissa olin päättänyt
pistää sinut tauolle ja odottaa kun palaat taas
mietin milloin me tapaamme
millaista se olisi
tapahtuuko niin edes koskaan
vaikka, niin kuin joku sanoisi, tunnen sen luissani,
tiedän että joskus kohtaamme
joskus vielä selität kaiken ja sanot
ettet lopettanut ajattelemasta
en halua muistella sinua ellei niin tapahdu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihastuin tähän, siihen kipuun ja kaipaukseen minkä tästä aistin. Upeaa.
"pistää sinut tauolle"
Osuvasti kuvattu tuttua tunnetta!
Toisinaan niitä selityksiä ei kannata odottaa, ainakaan liian pitkään.
Niinpä! Kunpa osaisikin pistää jonkun tauolle.
Taitavaa sanojen käyttöä kuvaamaan tämä tunne.