näin unta unessa
lähtösi jälkeen pyysin sinua aamukävelylle huvipuistoon
ja sinä suostuit hymyillen
olen ollut nyt valveilla vähintäänkin viisi tuntia ja
kolmekymmentäkaksi minuuttia
pelkkää tyhjää
kaikuvia seiniä ja odotusta
et halunnut määritellä meitä mutta halusit takaisin sen kaiken
aamukahvit ja suudelmat
EDIT
et kai tahtonut enää mitään kun
vastasit sukunimellä puhelimeen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tykkään. Pieniä oivalluksia / oikaisuja / tulkintoja, osa varmaan osuu oikeaan ja osa ilmaan. Sanojen käyttö on aina vaan hienoa.
Runo jossa on tarina, jonka voi kukin tavallaan tulkita. Voisiko hienompaa olla?! Vaikuttava.