nautin aaveesta edelleen

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 29.7.2024 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 




Sinä katosit mystisesti Intiaan koska halusit.
 
Sekoitus hashiksenharmaata ja
arjalaisen sinistä iskevää silmää.

Sinä luet näitä ja minun vuoroni nauttia
i
i
t
ä että puret sormesi poikki,
ettet jättäisi jälkeäkään,
 
koska pelkäät

etten enää tunnistaisi sinua.




 
 
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot