tervehdin Sinua

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 29.7.2024 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 



minä kävin.
minä kävin, kun muistin että maksamisen aika.
itkua minusta tuli.
en malttanut olla särpimättä niitä vanhoja.
luulin että olisivat liuenneet suolavesiin,
mutta vielä mitä, kaikki visusti
kajuutan karttalaatikossa.

sisentelen nyt vähän,
että näyttäisi runolta.
vaikka onkin vain syystervehdys.
 
yksi piti poistaa, että sai tilaa tervehtää.
yllättävän vitun vaikeeta oli!
oli pakko ummistaa ja heittää tikalla.
 
Sinä luet tämän, assuumaan.
ja vaikka et lukisikaan, tiedä silti:
 
mi muistan Sun.
 
Sinä tärkeä.
anteeksotiikan perusteet, kyä Sää tiät.

H




 
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot