sormista syötin syntinen tuoksu
pyyhittävä parhaaseen farmariin
heittää koukku kuhisevaan kala-altaaseen
ylpeänä pyrstöstä nostaa
pulleana pyristelevä taavitsainen
kopauttaa tauolle tajuntansavuolla vastasuomuun kupeiltaan
parhaat jutut, kiiltävin kutu.
pyöräyttää peto pyyhkeeseen,
paeta pyöräillen paikalta
vietävä vapaana vellovaan
erotessa kerrottava parhaani rakastin
palaa pian,
palaa mun runoni luo!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi