pikku pojan kädestä kasvaa kukkakimppu.
se ahmii purukumia se poika
jotta oikeanlainen tarra tytölle antaa
ei osaa laulaa kauniisti se poika,
punasetoliresooritjahopiastapislaipiippu
mutta iltaisin se keksii väreille uusia nimiä
ja sen omasta pikku mielestä
se kimppu on kovin kaunis.
oletus