Nimetön

Runoilija Fire child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon on sanottavaa mutta sen kertominen on välillä hankalaa.
 

Mä petyin taas kerran
en saanut sitä mistä unelmoin
miksi olisinkaan
mähän olen mä, itsesäälissä rypevä ujo idiootti
jollaisia on ihan liikaa tällä planeetalla
Mä olen saatana soikoon vaan ihminen

Mitä ne sitten on
ketkä saa kaiken ja osaa tehdä mitä vaan?
Ne on sellaisia kuin mä joskus, joilla on itsetunto kohdallaan ja tahtoa tehdä niin kuin itse haluaa

Mä tiedän
mussa on vaan niin monta puolta
eikä kukaan ole nähnyt tarpeeksi tehdäkseen aloitetta
mussa taitaa olla sama vika
siks mä oonkin päättänyt olla katsomatta
sillä vitut mä ketään tarvin
ja jos tarvin
mä en katso
mä vaan otan

Selite: 
Angst.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi perhana! Hieno, eikä niinkään angstinen, vaan pikemminkin vahva.
Luin tätä janoten koko aika lisää, että ei se voinut huono olla!

 

Käyttäjän kaikki runot