Nimetön

Runoilija Fire child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon on sanottavaa mutta sen kertominen on välillä hankalaa.
 

Herätys.
Etkö jaksa nousta?
Etkö jaksa nähdä tulevaa päivää?
Haluaisit nukkua ikiunta kunnes jonain onnellisena päivänä heräät.
Sitä päivää sinä saat odottaa.
Mistä edes tiedät, ettei se päivä ole juuri tänään?
Herää nyt.
Huomenna olet saattanut nukkua jo onnesi ohi.

Selite: 
Hmm.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aww, tämä oli ihana, sain kylmiä väreitä (:

Kauniita oivalluksia.
Loppujen lopuksi positiivinen runo ( itse tulkitsin näin? C: ). Tyksin.

 

Käyttäjän kaikki runot