Nimetön

Runoilija Fire child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon on sanottavaa mutta sen kertominen on välillä hankalaa.
 

I could plunge into your eyes
I could kiss your lips
I could
But do I really want?

You could you broke my heart
You could see my smile
Could you?
No, you can’t

I can love you
I can hate you
It’s same for me, its same for you
But my heart says:
Don’t give up

I have seen you smiling with other girls
Laughing in different world
I could be from other world
But am I?
No I’m not

I can love you
I can hate you
It’s same for me, its same for you
But my heart says:
Don’t give up

Selite: 
Jep. Kirjoitin tämän mielessäni eräs henkilö, joka on vaivannut minua siitä asti kun hänet ensimmäisen kerran tapasin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot