Käteni kylmät
tärisevät
huulesi liikkuvat
enää en kuule
Se sattuu niin paljon
Se ei ole ase
Se ei ole veitsi
Se on tapa, jolla käytät sitä
Se ei ole valhe
Se on tapa, jolla kohtelet minua
Mutta jos on olemassa yksi asia mihin olen syyllistynyt
se on rakkauteni sinua kohtaan
Otat liikaa
ja hetkessä ovi kolahtaa otsaan
Jos joku kysyy, mitä tapahtui
katso heitä suoraan silmiin
Olet rakastanut minua niin pehmeästi
joskus antanut kaikkesi minun puolestani
Olet leikkinyt kanssani
ottanut mitä haluat
olet murtanut minua
kohdellut kuin ilmaa
Ja lopuksi
se on minulle liikaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava runo, voimia!
Tuskainen tie, hyvin puettu sanoiksi, voimia!
Tämä olisi kuvannut tilannettani vielä 2 vuotta sitten. Ei tarvita sanoja. <3
Runosi ovi kolahti täysillä sydämeeni
ja pelkästään vain hyvällä sanottuna. Sanattoman koskettava runo. Hyvä sinä <3