musta taivas
hengitys raskas
syvä hengenveto
ulos ja takas
haikea kyynel
otsa vasten seinää
ei kukaan ole pyytänyt
tunteitaan peittää
haikea henkäys
pisara poskella
painaa kuin pahainen
kylmä vasara
toivoa voi paljon
sanatko ne riittää
ei ole oikeaa
eikä myöskään väärää
lämmin on sydän
polvet vasten rintaa
tuolla näkyy valoa
täällä on synkkää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi