Toimistoneidin tarinaa:
Vaikka eilen hyvin voin
vahingossa itseni arkistoin
jotain huomasin salaa
ajatuksen joka valtaa alaa
ei sen tuloa mikään estä
melkein luovuin yksilöllisyydestä!
Niin arkistoni sekoitin
ja aurinkona uuden aamun koitin
Ei, en enää teiltä mitään osta
vaan jos myytte, niin luovaa kaaosta
vaan ei sitä myydä kaupoissa noissa
kun kaikki paperit ovat arkistoissa
Toimitusjohtajan sanomaa:
Pikkuneiti lienee paperinsa kadottanut
kun niitä olen jo viikon odottanut
vaan ei pyöri asiat tällä tavoin
arkiston on oltava joustava, avoin
jos laskut eivät pöydälleni pyöri
ei myöskään aukea kukkaroni nyöri
Toimistoneidin tarinaa:
En pakoon varmaan koskaan pääse
rahalla elän, mutta nyt jää se
jos paperit eivät ole paikalla
niin talokin on vasaran alla
tyydyn siis vain sydämeni pistoon
ja palaan takaisin arkistoon
Nyt elän elämääni, elämääni jossa
olen lukittuna elämäni arkistossa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi