Myrkkyä ovat minulle arkipäivät
ihmeet hävisivät, tylsät jäivät
ei ole kunniaa, ei ole moraalia
ei kauneutta, jota voisi vaalia
Onnesta voi ponnistaa alaspäinkin
alhaalta ylös vain ei, tänne jäinkin
vaan kun pohjalla on, ei ehkä muista
mitä joskus oli kun katseli puista
Päivisin houkuttaa se valon tiekin
mutta polttaa se öisin lailla liekin
vaikka joskus eksyn toisiin kyliin
löydän aina tieni synkkyyden syliin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosi hyvät riimit...jotenkin niin upeet mut samalla niin luonnolliset.