Korkeasaari

Runoilija Pesussumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ellei sinulla enää riitä minulle onnea annettavaksi, niin olkoon! Onhan sinulla vielä tuskasi... - Lou Salomé
 

Johdatin itseni vainoharhaan
Ja löysin ihmisten eläintarhaan
Siellä ne toisiaan sukien
Itseänsä pukien, kirjojansa lukien
Haukkailevat liian suuria paloja
Kirjoistansa, jotka ovat täynnä saloja

Näistä kirjoista opimme elämän alkeet
Ja kun opimme, me täytämme palkeet
Paasaamme julki omia visioitamme
Ja luulemme että jotain voitamme
Toistamme tätä yhden elämänkaaren
Ja löydämme uuden korkeasaaren

Vaan vielä löytyy valonsäde
Muistakaa tämä huolella
Samat lait eivät päde
Eläintarhan ulkopuolella

Selite: 
Jotenkin aina ahdistaa ihmisten suhtautuminen eläimiin siinä kohtaa kun eläin tappaa ihmisen. Eläin ei harrasta moraalia, se ei tiedosta mitä se tekee. Voiko sitä silloin syyttää mistään?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot