Elämän Kahleet

Runoilija Pesussumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ellei sinulla enää riitä minulle onnea annettavaksi, niin olkoon! Onhan sinulla vielä tuskasi... - Lou Salomé
 

Kesän portailla
Kaamos tulviva
Koleaa huokuu
Kammiossa pään

Ankeutta omaa
Apeutta vierasta
Aika pysähtyy
Aina öisin

Hulluutta luovaa
Hermosavuja
Hapetonta eloa
Houkutuksia

Laveita teitä
Loukkauksia
Lohdullisuutta
Lumessa unta

Etääntyvä päivä
Entistä kauniimpi
Ehdottomasti olin
Elossa

Selite: 
Aika intellektuellista toimintaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot