"Isi mikset sä jää
pihalle leikkimään?
On lomapäiviä vaan viis,
tahdon olla kotona siis!"
Isi tahtoo omaa lomaa
Onpa somaa!
Lapset viedään mummolaan,
vaimo riens jo pakkaamaan.
Arkea pakoon, velvollisuuksista viis
On alkanut isin, äidin loma siis!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajatuksia herättävä
Ajatuksia herättävä