Unikeonpäivä ja ukkostaa
vihdoin saan sua koskettaa
Yhdeksän ja puoli kuuta
odotusta, itkua, kaipuuta
Turvalliselta tuntuu syleily
huulillesikin jälleen yletyn
Yllättäen
Esität uuden kysymyksen
otat esille sormuksen
Voi kyllä! Ikuisesti sinun oon
ainiaaksi jään kainaloos!
Selite:
Voi KYLLÄ!<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onneksi olkoon, rakkaus kuvastuu hellasta runostasi.
Romanttisen Ihana.
:)
Suloinen, kuten te kaksi <3