On kultaakin arvokkaampaa
rakkautta sydämessään kantaa
Vaalia vaikkei kertoa voi
kuinka suuren onnen elämään toi
Hän joka kerran syleilyyn otti
illalla hellästi otsaa suukotti
Pian on aika kohdata
odotan sua jo ovella
Selite:
lon taim nou sii beib
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno.
Valloittavan herkkää odotuksen tunnelmaa.
Ihanan valoisa :)
Odotus palkitaan...