Onnen voi huuliltaan maistaa
ottaa syleilyynsä lämpimään
Kyyneleet pyyhkii pois
Saanko rinnalles painaa pään?
Silmät kii ja hymy säilyy
on rakkautta tulenkestävää
Selite:
Siitä lähtee
yhteinen elämä,
17.9.2010 ~
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihastuttavaa! Onnittelut.
Nätti runo. Onnittelut myös minulta!
Nätti.
Onnittelut!
Ihastuttava!
Suloinen.