Kaikki ihana ja tärkeä satuttaa
miksen sua saa? En saa
vielä sua koskettaa
sä oot kuin unelmaa
Annat paloja itsestäs
lukuisissa kirjeissäs
Ne hymyn huulille saa
hetken sen jaksan ainoastaan
Muulloin oon takana pilven
taivaanrannalla alla harmaan kiven
jota en enää jaksa murtaa
Etäisyys sydäntäin purkaa
pirstaleina määrästä kaipuun
En pysty sun syliin vaipuun.
Selite:
Tulipa iso ikävä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi