kun pisara tulee kahdeksi,
ja taivas muuttuu vedeksi
kun kontrasti nukahtaa,
ja paivä ja yö yhtyvät
kun neljästä tulee kolme,
ja lämmöstä muisto,
huomaa peippokin syksyn tulleen
Selite:
hieman mietteitä ja kontrastia kaamosmasennukseen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi