jos saisin euron
ostaisin keksipaketin
jakaisin sen kahdelle
keittäisin kahvia
ja istuisin kanssasi sohvalla
katsomassa tähtiä
joita muut kutsuisivat
vain tahroiksi seinillä
Selite:
Rakastunut vähään tyytyisi ja kaiken antaisi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi