Olen elossa ja teen mitä haluan.
Millon haluan. Ketään ei voi minulle vastaan sanoa.
Etkö tunne minua enään? Hyvä vaan.
Saat yllätyksen vastaan.
Suusi auki loksahtaa. Uusi asenteeni saa sinut minua tuijottamaan.
Olen nyt itseni sankari. Teen mitä haluun.
Olen taistellut omat taisteluni. Olen sodan voittanut.
Minua et voi enään lannistaa. Olen nämä taistelut voittanut. Olen oman elämäni keisari.
En aijo enään ikinä luovutta. Aijon jatkaa.
En aijo ikinä enään lannistua.
Et saa minua paremmkasi tuntemaan.
Itse sen teen. Laitan itseni takaisin kokoon.
Sodan keisari. Oman elämän sankari.
Nyt teen mitä haluun, koska tämä on minun elämäni.
Selite:
Asenteen muutos on aina hyvä. Varsinkin kun itse sen huomaa. :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa itseluottamusta runossasi! Pidän!
Hienoa, olet selvästi kokenut muutoksen ja arvostat itseäsi, se on tärkeää.
Hieno runosi piristää!