aikoja ei voi takaisin saada.
elämää ei voi uudestaan elää.
on olemmassa vain yhdet hetket, yksi aika.
toivokaamme että silti näämme ja
vitun paikat romutamme.
ensikerralla lehdet ne meistä kirjoittaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi