Rikkaus

Runoilija Naffu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

My time

My shiny life

Hieman ja vähän lisää

Jotain muuta, kuin sitä samaa

Anymore

Valittu elämäni

Surut, ilot muistot nuo

Kalliit ja halvat

Jotka minut tähän tuo

Auttakaa jatkamaan ja minua rikastumaan

Help me life my memories

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot