Torilla huutoa
heleä ukkonen
valo sulavasti etenee
vapaa tähti putoaa
usva vaanii,
juhannus on kaukana...
Uneksin
ikuisesta elämästä
aamukaste aamuisin päässä - pelottava villi rakkaus
onnellinen kuolema
Selite:
Erilainen kuin muut runot, mutta tykkään tästä kuitenkin itse
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taianomainen ja mielenkiintoinen. Tykkäsin :)