En kaipaa upeaa kroppaa, en seksiä tihkuvaa olemusta.
En halua lipevää casanovaa, en prinssi Hurmaavaa.
Kaipaan rentoa mutta suojelevaa,
äreää mutta nallekarhua.
Haluan kokea lisää kanssasi, tutustua paremmin.
En saa öisin yksin unta, haluaisin kovasti takaisin sun viereen tulla.
Unohtaa kaiken ja suhun vain keskittyy,
mutta täällä yksin kaipuu vain lisääntyy.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi