Tytön unelmissa
on vaaleanpunaisia ruusuja.
Niitä hän hoitaa ja varjelee
ettei kukaan niille pahaa tee.
Tyttö sinisin silmin katsoo maailmaa,
ruusujaan kasvattaa,
yhden tahtoi pojalle antaa.
Mutta poika ei sitä osannut käsitellä,
ruusun tappoi, ei pitänyt sitä tarpeeksi lähellä.
Vain yksi ruusu, tyttö ajattelee,
mutta sydän tuskissaan itkee.
Suru kaikki ruusut kuihduttaa,
lopulta tappaa
ja tytön unelmat sammuttaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi