Yritän tavoittaa katsettasi, jotta näkisit.
Näkisit että minulla ei ole kaikki hyvin.
Näkisit itkuiset silmäni.
Pelästyneen ilmeeni.
Paniikki kasvaa ja kasvaa.
Otteesi on liian vahva.
Olet liian vahva.
Itken ja yritän huutaa.
Lopeta lopeta LOPETA.
Ansaitse luottamuksesi takaisin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi