Uudenvuodenaatto. Kaikki iloitsevat ja nauravat.
Juovat ja juhlivat.
Istun yksin kotona ja kerään lattialta sirpaleita.
Sydämeni sirpaleita.
Kasaan ne uudelleen.
Se ei ole enää sama sydän.
Miksi et ole täällä?
Miksi et ole täällä pitelemässä minua sylissäsi?
Väitän itselleni etten rakasta sinua.
En saisi rakastaa sinua.
Mitä tämä sitten on?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi