Sormenpäät karpaloina,
jäätyneen sammalikon seasta.
Vaihtoehtona paarmat ja hikikarpalot.
Ymmärrän nyt etymologian paremmin.
Ovatko ne vielä edes kypsiä.
Puoliraakoja suovedessä lionneita.
Ennen muita on kuitenkin ehdittävä.
Kuka keksi gourmetin.
jäätyneen sammalikon seasta.
Vaihtoehtona paarmat ja hikikarpalot.
Ymmärrän nyt etymologian paremmin.
Ovatko ne vielä edes kypsiä.
Puoliraakoja suovedessä lionneita.
Ennen muita on kuitenkin ehdittävä.
Kuka keksi gourmetin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Karpalot ovat aivan parasta.
Hyvin välität marjanmetsästyksen dilemman.
Sivut