Joku joskus oli kaukaa viisas.
Joku joskus ajatteli loppuun ja pidemmälle.
Joku teki rakkaudella.
Joku sanoi, lue paperit loppuun.
Joku, se on aina mukana.
Joku, se on aina mukana.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut