Tunteet ovat tuulen pauhussa
riekaleina pitkin taivasta.
Äärimmäisen tärkeiden asioiden paino.
Kirjoitin se tänne,
valitse kyllä tai ei.
riekaleina pitkin taivasta.
Äärimmäisen tärkeiden asioiden paino.
Kirjoitin se tänne,
valitse kyllä tai ei.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin moneen kertaan koukutti tämä lukemaan,
tutkimaan mitä tuo lukijan pintaan.
Kiitos runoilijalle!
Sivut