Tyhjille riveille itkeäkö vai nauraa. Minulla yskä toisella paha. Missä on peukalo, täällähän minä. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.11.2024 15:01 Star Huumori auttaa, yllättävän monessa eri asiassa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.11.2024 17:44 Oiva Utumaa ... Ja peukkua voi myös imeä. Hyvä runo, pidin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut