Ylimmästä kerroksesta
on näkymät Seinäjoelle päin.
Olen kiertänyt kiertotietä
on näkymät Seinäjoelle päin.
Olen kiertänyt kiertotietä
välttääkseni
kiusaannuttavat tai jokseenkin
kiusaannuttavat tai jokseenkin
omituiset tilanteet.
Kysy minulta, tiedän
erilaiset selitysmallit
ojanpohjasta varaston nurkkaan.
Mitä kaikkea olisin sillä ajalla saavuttanut,
jonka olen joutokäyntiin tuhlannut?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi