Vauhtisokeus, paras opettaja.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.4.2024 12:38 Adastra Jaa, saiskos pluvan.. ihan vähän, niinku.. no kopelija? Ei sillä että osaisin oikein piellä, mutta yrittää kuitee.. :) kobeliko se oli, se raanu.. :o Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.4.2024 14:44 Star Toivottavasti mitään vakavaa ei ehdi tapahtua. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut