Tunnelämpömittari meni pingviinirajan tuolle puolen. Mitähän pihtiputtaalainen tekisi? oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 25.4.2024 18:33 Adastra Asiasta en tiedä, enkä vastusta, mutta voikohan golfmailasta ottaa pihtiotteen, tai saada.. mitäs, sen kun ottaa vaan.. vaikka toisellekin käelle. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.4.2024 23:50 Star Kerrassaan mainiota, huumori auttaa usein. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.4.2024 11:21 Oiva Utumaa Juu en tiedä, mut onks toi kuvien laitto vaikeaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.4.2024 18:21 Hellämieli Ei. Onnistuu tekoälysovelluksella. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.4.2024 20:46 Oiva Utumaa Suuri kiitos vinkistä, ehkä joskus pähkäilen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut