En kanna huolta, runoni kantavat minua. Kaiken voi pyörittää ylösalaisin, olen aina minä. Minä. Sudenkorennot odottavat. Tulkoonkin pimeys, kaikki näkevät tulikärpäset. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 25.4.2024 18:16 Star Upeaa, runosi on huoleton, samoin myös kuva on hyvin rauhoittava. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut