Sanovat, että tekohymykin on parempi kuin ei hymyä ollenkaan. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.4.2024 15:34 Star Pitää paikkansa, etenkin valokuvissa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.4.2024 11:25 Oiva Utumaa Juu, pitää paikkaansa, aito on aina aito, teko hymy on parempi kuin tekoäly.... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut