Taivaslaulu

Runoilija pienimetsäkauris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 7.5.2021 7:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Once, once I knew how to talk to you... Once, once - but not anymore. -Glen Hansard


 
Suosittelen:
 

Vahingossa ulos astuen
yhtenä iltana näin lennon tähtien

Enkä toivonutkaan - edes kuiskaten
kun äkkiä kaiken ymmärtäen
syvimmän näin totuuden

Siihen jäin, valoosi nukahtaen


Kielilläsi soi nuotit hyväillen
suljetun sydämen aukaisten

Sinä iltana join lähteestä kaikkeuden
ja nyt laskoksissa pimeyden
vielä yhtä maljaa janoten

sinua ja Häntä rukoilen










 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kun jaksaa rukoilla kahta asiaa yhtä aikaa. 
Niin kaunista

" Siihen jäin, valoosi nukahtaen "
 

Käyttäjän kaikki runot