Maailmani sai sävelen
sisimpäni sanat
Sydän löysi turvan
mielikuvitus mestarin
Sielun katedraalin
varjoisat käytävät
Niissä kaikui hätä
eksyneen rukous
Nyt seinät maalattu
upeimmin maisemin
Ovet avattu
maailman ääreen jokaiseen
Musiikin siivin
lensin silloin ulos ansasta
Ja siivet -
ne kantavat yhä
Selite:
Kaksikymppiset havahduttivat miettimään, miten eksyksissä tunsin olevani vielä jokunen vuosi sitten, ja mikä auttoi murrosiän vuoksiaallokossa räpiköivää naisenalkua käsittelemään vaikeilta tuntuvia asioita.
Kiitokset lempibändilleni Nightwishille.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
Runosi on helmi<3 siinä on kaikki kohdallaan. todella hyvä!!! tuo sanallinen osaaminen runollasi on taidetta. voit uskoa että menee suosikeihin ja heti:)))
kaunista ja vahvaa tekstiä
kiitos arvostelustasi :)
Kaunis ja upea runo :)
Seesteinen elämänmyönteinen runo nuoruuden kuohuvuosien jälkeen.
voi että! samoin minun varhaisnuoruuteni rämmin läpi nightwishin voimin :) silloin se oli paljon enemmän kuin bändi - pidän siitä toki yhä.
Musiikki kuin runouskin juuri sellaisena kuin olisit heidän sävelissä kuin sanoissakin,on tunteena hyvin rikasta että toisinaan kuin johdatusta omiin syviin tunnekerroksiin.
Näissä runoissasi esiintyy herkkä,aistikas tekstintuottaja kuin oma nuoruus tulee tästä mieleeni - ja vielä nuorempana - ennenkuin löytyy oma itsenäisyys,joksi on todella syntynyt.
Luulen todella ymmärtäväni tämän runon tarkoituksesi ja että mitä niissä kuvaat
kuin otsikkosi tavoin.
ihanasti kuvattu sanat maailman ääriin, sielukasta.
Musiikki todella on kantava voima silloinkin, kun jalat eivät kanna. Tämä on kaunis runo.
Minulle toimivin osa tästä runostasi on ehdottomasti toinen säe. Siinä on kuvallisuutta, toimivaa metaforaa, yksinkertaisesti loihdit tässä kohden kauniin näkymän lukijan eteen.
Huimaa kauneutta on runosi kuva, syvä sen sisältö. Ihmisenä kasvamista ja kauneuden löytämistä. Koskettan herkkä ja ylvään kaunis. Nostaa päänsä pystyyn muttei ylpisty. Ovet avoinna maailmalle. Upeaa sanataidetta syvillä sydämen siveltimen vedoilla.
Musiikki auttaa moneen tuskaan ja vaivaan.:)
todella kauniisti
vie runosi,
kaunis on sielusi laulu
upee!!
Upea.
Upea runosi lennokkuus joka tarttuu myös lukijaan kuljettaen runosi läpi useita kertoja paranee vielä joka lukerralla kiitos tästä