Kuinka sytyttää voit
ihoni tuleen
huolellisesti,
kuin kiusaten,
harkiten,
kuinka tuntea voin
henkäyksesi
aivan minua vasten,
lähempänä kuin kuunaan
kuinka minut saatkaan
jokaisella solullani
vain odottamaan,
sinua odottamaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit