Tasan ei käy...

Runoilija pienimetsäkauris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 7.5.2021 7:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Once, once I knew how to talk to you... Once, once - but not anymore. -Glen Hansard


 
Suosittelen:
 
Enää ei auta lyödä räpylää tiskiin
mutta niin se vain on
etten minä ole niitä, joiden muusa
murtaa patoja 
tai posahtelee shampanjapullosta.

Minun tipauttelee näkemyksiä
kuin vuotava hana. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnen ahjoista,
kaikista niistä joista
jotka vuolaasti
purskuavat elämää,
sukupolvet siintyvät.

Hanoista vuosi-
kymmeniä aiemmin
ensi sävelet
maailmamme ympäri
kiirii yhä edelleen...

http://www.youtube.com/watch?v=WxhWo4WE2yc

Vuotava hana on tässä tapauksessa hyvä. Purkki alle vaan!

loppu niin loistava, että takasi mulle hyvät unet. Kiitokset niistä :) takuupalaustusta ei kai ole jos tulkitsin oloni väärin..

Tämä toi leveän hymyn!
Uhittelva ja varma muusansa kyvystä on tämän kirjoittaja. Niin pitääkin!

Oi, tämä oli hieno! :)
Jotenkin surkuhupaisa. Suloinen muusa!

hieno runo
jossa on näkemystä :)

näinhän se on .

Mielenkiintoinen, jotenkin erityisesti räpylä oli piristävä sananvalinta.
Hienoa että inspiraation lähde on vakaa. :)
Paljon kiitoksia palautteesta!

Hieno ja hauska. Tyylikäs runo. :)
 

Käyttäjän kaikki runot