Miss take sanat

Runoilija Miss take sanat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Ihan kelpo ihminen.
 

Sanoja
Onhan noita sanoja
Viisaat puhuvat
Tyhmät kuuntelevat

Rakkaus
Se on läpeensä sana
Viisaat tuntevat
Tyhmät eivät tiedä

Mistä
Mistä miss take sanat?
Viisaat vastaavat
Tyhmät kysyvät

Kirjoita jo
Joo se sana
Viisat lukevat
Tyhmät eivät osaa

Viisaat oi ne viisaat!
Oi ne sanat!
Viisat hallitsevat
Tyhmät niiden ei tarvitse olla olemassa
Hallitakseen ainakaan

Suuri loppu ja alku
Ei
Ei se ole sana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten laurik sanoi, jotain tässä on. Otsikkokin hauska, ajattelin kyseessä olevan sellainen tyylitön teinisepustus ikävästä ja sanoista, vieläpä kirjoitusvirheineen päivineen, mutta erehdyin ja yllätyin positiivisesti! Tämä pitää lukea useampaan kertaan, ja silti siinä jää jotain piiloon, jotain joka pakottaa lukemaan uudestaan.
Loistavaa.

Tässä oli jotakin joka otti vähän syvempää ja tavallista pidempään. Hieno runo. Jo tuo vastakkainasettelu, kuka on viisas jolta kysyä?
Loppu ei ole vain sana kellekään.
Hieno runo!

Sanoisin sanoja

Vaan enpä tunne rakkautta siten, että sitä arvostelemaan voisin.

Tyhmästi vastaisin viisaaseen kysymykseen.

Pitää vain katsoa, mitä tuleman pitää

mitä eteen rakkaudessa annetaan.

Voisinpa jopa sanoa, että viisas runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot